Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2015 20:20 - ЖИТЕЙСКИ НЕСГОДИ? ЗНАЧИ СТЕ НАРУШИЛИ НЯКОЙ ОТ СЕДЕМТЕ ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА
Автор: shapeshifting Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 927 Коментари: 0 Гласове:
0



 Всеки път когато се оплакваме от живота, трябва да си спомним, че не светът е несправедлив, а ние грешим някъде.

Съществуват 7 основополагащи закона, по които живее Вселената. Тяхното непознаване не ни освобождава от отговорност. Знанието ни помага да не допускаме грешки, да постигнем хармония и да живеем щастливо.

1. Законът за пустотата

Ако ви трябват нови обувки, изхвърлете старите. Ако ви трябват нови дрехи, изхвърлете всичко ненужно от шкафа. Вие трябва да се разделите доброволно с вашите стереотипи. Новото идва едва тогава, когато сте се избавили от старото.

2. Законът за циркулацията

Бъдете готови да пуснете това, което владеете, за да получите онова, което желаете.

3. Законът за въображението

Първо трябва да видите процъфтяването във вашето въображение. Опишете своя идеален ден и не показвайте листа на никого освен на най-доверения ви човек. Пазете листа някъде под ръка и когато имате свободно време го препрочитайте.

4. Законът за творчеството

Човек може да постигне разцвет благодарение на енергията на своето мислене, интуиции и въображение.

5. Законът за даването и получаването

Ако вие дадете нещо, то ви се връща в десетократен размер. Когато получавате блага, трябва непременно да ги поделяте с обкръжаващите. Ако вие имате дарба и не я използвате, това оскърбява вашата Божествена същност. За да се отнасяте почтително към своите способности, вие сте длъжни да се радвате на даровете и да ги споделяте с другите. Така ще привлечете още повече блага в своя живот.

6. Закон за десятъка

Вселената винаги си взема своята една десета. Това просто е законът за благодарността към източника – 10% от всичко, което имате. Вие никога не знаете как вашата една десета ще се върне при вас. Парите са обичайно явление. Но тя може да дойде във вид на помирение с някой, нови приятелски отношения, оздравяване и т.н.

7. Законът за всеопрощението

Ако не умеете да прощавате на хората, вие не сте способни да приемете своето богатство. Ако вашата душа е запълнена с ненавист, любовта не може да си намери място в нея. Вие трябва да се избавите от негативните чувства, които ви изгарят и не ви дават покой.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shapeshifting
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 65878
Постинги: 44
Коментари: 1
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930