Зеле
Зелето съдържа голямо количество баластни вещества, които се свързват с тежките метали и токсините от червата и ги изхвърлят. Зелето съдържа и органични киселини, които имат положителен ефект върху храносмилането и стабилизират микрофлората. Но това не е всичко. То съдържа редкия витамин U, който "убива" опасните вещества и участва в синтеза на витамините и дори лекува язви
Как: сурово или кисело, или дори под формата на сок.
Червено цвеклоЧервеното цвекло е чистач №1 на тялото. Първо, в състава на цвеклото има влакна, мед, фосфор, витамин С и различни полезни киселини, което подобряват храносмилането и убиват гнилостните бактерии в червата. Второ, то съдържа веществото "бетаин", което помага на черния дроб да чисти токсините. И трето, цвеклото помага за подмладяване на организма благодарение на фолиевата киселина (създавайки повече нови клетки) и кварца (подобрявайки кожата, косата и ноктите)
Как: варено за салата или под формата на сок.
ЧесънБолее 400 полезных компонентов содержится всего в одном зубчике чеснока. Эти компоненты прочищают сосуды, уменьшают уровень холестерина в крови и убивают причину рака мозга — клетки мультиформной глиобластомы! Компоненты чеснока уничтожают причину язвы желудка — хеликобактер! Убивают глистов и дифтерийную, туберкулезную палочку.
Само една скилидка чесън съдържа повече от 400 полезни компоненти. Те почистват кръвоносните съдове, намаляват нивата на холестерола в кръвта и убиват причинителите на рак на мозъка! Компонентите на чесъна унищожат причинителя на язва на стомаха - Helicobacter! Убиват глистите и дифтеритния и туберкулозния бацили.
Как: суров или сушен.
Кромид лукНай-важното нещо в лука са фитоноцидите в неговите етерични масла. Те само за няколко секунди убиват повечето бактерии и гъбички. Също така, лук помага за подобряване на храносмилането и абсорбцията на хранителни вещества, и дори подобрява апетита. Той съдържа голямо количество сяра, което неутрализира и унищожава "всичко вредно“.
Как: суров в салатата или във вид на спиртна настойка или като козметична маска (срещу пъпки акне).
ЯбълкиЯблоки стабилизируют работу всей пищеварительной системы, благодаря пектину и клетчатке, которая «связывает» шлаки и токсины! Яблоки улучшают аппетит, помогают выработке желудочного сока, избавляют от запоров. Также, яблоки уничтожают возбудителей вирусов гриппа А, дизентерии, золотистого стафилококка.
Ябълките стабилизират работата на цялата храносмилателна система, благодарение на пектина и фибрите, които се "свързват" с токсини! Ябълките подобряват апетита, помагат за развитието на стомашния сок, облекчаване на запек. Също така, ябълки унищожат патогените на грипния вирус A, дизентерията и стафилококус ауреус.
Как: свежи, с кората, но и под формата на сок, пасирани и на компот.
АвокадоМнозина не познават свойствата на този «южен» плод. Което е жалко. Авокадото съдържа великолепното вещество «глютатион», което блокира множество опасни канцерогени, като същевременно «разтоварва» черния дроб. Авокадото стабилизира нивото на холестерина в кръвта, подпомага храносмилането и зарежда организма с кислород.
Как: сурово или под формата на масло.
Червена боровинкаКлюква, возможно, один из самых сильных «природных» антибиотиков и противовирусных средств! Клюква очищает мочевой пузырь и пути от опасных бактерий. Что не менее важно и то, что клюква помогает бороться с образованием раковых клеток, а также чистит тромбы и бляшки в сосудах.
Червената боровинка е може би един от най-силните натурални антибиотици и антивирусни агенти! Червените боровинки прочистват пикочния мехур и пикочните пътища от опасни бактерии. Друг важен факт е, че червените боровинки помагат в борбата с образуването на ракови клетки и почистват кръвоносните съдове от кръвни съсиреци и плаки.
Как: поръсени със захар, под формата на сок или сладко.
Руската федерация не само приземи скъп а...
Когато двама се карат , третият умира