Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2015 11:26 - ЗАЩИТЕТЕ СЕ ОТ НЕГАТИВНИТЕ ЕНЕРГИИ
Автор: shapeshifting Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 960 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Чуждата тревожност, страх, гняв, нервност и т. н. могат да проникват в чакрата на слънчевия ви сплит и да ви причиняват поне известно смущение. Това обяснява защо тълпата бързо може да се разстрои, ядоса или уплаши.

Понякога ние сме мишена на негативните мисли и емоции на другите хора. Това са мощни енергии, които трябва да се стремим да не поглъщаме. По същия начин, може да се озовем в ситуация като среща или тълпа, където този тип енергии кръжат наоколо. Повишената ви сетивност означава, че сте склонни тутакси да ги абсорбирате. Но вие можете да използвате сетивността си и като положително качество, като осъзнавате ставащото и предприемате съответните предохранителни мерки.

Чакрата слънчевия сплит е главният входен пункт за емоционалните и менталните енергии. Когато те са негативни, чакрата трябва да бъде защитена. Много често можете да видите как хората притискат нещо до корема си, когато са подложени на емоционална или ментална атака или когато се озоват в разгара на подобен конфликт. Това е инстинктивният рефлекс са защитим слънчевия сплит, на който жените обикновено откликват по-бързо от мъжете. Този порив е правилният отговор. Лечителите и всички останали чувствителни хора трябва да използват следващото просто упражнение като защитна “възглавница” за слънчевия сплит.

 Упражнение Слънчев диск

 За да предотвратите проникването на всякакви негативни енергии в чакрата на слънчевия ви сплит, визуализирайте я покрита с диск от златна светлина. Скрийте се зад диска веднага щом се озовете в емоционална атмосфера или когато някакви негативни мисли се изразяват във ваше присъствие.

 Когато самите вие изпадате в твърде емоционално състояние, губите страшно много енергия. Можете да предотвратите това като поставите Слънчевия диск пред чакрата на слънчевия ви сплит. Но помнете, че тогава трябва да се справите с енергиите, които генерирате, по възможност като ги изразите през гърлената чакра. Можете да направите това чрез мощно издишване, въздишане или дори пеене, докато почувствате, че сте освободили напрежението на емоционалната енергия и не сте допуснали тя да бележи думите или действията ви.

Щом вземете необходимите предпазни мерки, можете да използвате съзнанието си, за да влеете позитивни енергии в трудните ситуации и така да помогнете както на себе си, така и на другите. Енергията на бялата или светлосинята светлина обикновено умиротворява атмосферата, зелената светлина внася равновесие, а розовата светлина позволява на енергията на любовта да преобрази мислите и чувството към по-добро.

Струва си да запомните, че често дискомфорта, който изпитвате в присъствието на други хора, се дължи просто на несъвместимостта между вашето и тяхното енергийно поле. Щом чакрите се включат в обработването на несъвместимите енергии, вие усещате това като дискомфорт. Когато това стане, или се отпуснете и оставете пълния спектър на енергията да навлезе в системата ви и се балансирайте с него, или вземете предпазната мярка на Слънчевия дискВизуализирайте как диск от златна светлина покрива чакрата на слънчевия ви сплит.

 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shapeshifting
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 65904
Постинги: 44
Коментари: 1
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930